AcasăKit-uri felicitări | Felicitări business de PașteClubul Felicitari Handmade

Felicitări Handmade Blog

www.felicitariHandmade.com este actualizat permanent cu modele și tutoriale noi de felicitări.

Urmărește noutățile simplu, în RSS reader-ul preferat, fără adresa de email.

May 21, 2016

La mulți ani tuturor Elenelor și Constantinilor!

Toate urările de bine pentru sărbătoriții de astăzi!

felicitare handmade

May 18, 2016

Prima mea ie cusută

Din seria, "ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se-ntâmple!", iată că s-a-ntâmplat să termin prima ie pentru Roxana.

ie handmade

Este cel mai lung proiect handmade al meu, dar am impresia că mi-am dorit dintotdeauna să cos o ie. Am lucrat 3 luni la ie, cam 1-2 ore pe zi. Cel mai demoralizant a fost că a trebuit să refac toate tivurile, întrucât inițial le-am făcut prea late.

Le mulțumesc mult pentru sprijin și încurajări Simonei Moon de la Șezătoare Constanța și lui Bia Cris de la Suvenir din Dobrogea.

May 04, 2016

Hristos a înviat!

Cum ați petrecut de Paște? Pentru mine a fost bine, doar că și această vacanță a avut hatârul obișnuit, a fost prea scurtă :((

Să vă arăt ultima decorațiune pe care am făcut-o înainte de Paște.

cosulet paste

Deși îmi propusesem să fac o pauză de felicitări și decorațiuni în nuanțe de maro și să profit de vremea frumoasă pentru a folosi cât mai multe culori, nu m-am putut abține să nu fac coșulețul de Paște din carton reciclat. Asta e, dacă arată bine în orice moment, nu-i pot ignora frumusețea :).

Și o premieră pentru mine... am decorat coșulețul cu flori artificiale.

Deși le strâng cu multă migală și le admir, nu îndrăznesc să le pun pe felicitări. Cumva mi se pare că ceva nu se potrivește. Florile artificiale au o viață mai lungă decât a cartonului.

Mă bucur că am fost în mare criză de timp și astfel s-a întâmplat ca soluția cea mai rapidă să fie cu flori artificiale. Chiar ar fi fost păcat să nu fie admirate :)

Continue reading "Hristos a înviat!"

Apr 20, 2016

Felicitări cu panseluțe

Am refăcut panseluțele după tutorialul video al Biancăi Petroschi. Deja arată mult mai bine. Am dat un strat de apă peste ele și le-am dat cu acuarele. Le-am lipit într-un mic con și au căpătat volum. Nu mi-a reușit partea de embosat, parțial din cauza instrumentului meu improvizat, parțial din cauza că nu mai am pluta (fiica mea o folosește pe post de avizier).

felicitare paste panselute

Continue reading "Felicitări cu panseluțe"

Apr 18, 2016

Cruce kirigami

O idee de cadou pe care mi-ar fi plăcut să o fac este o cruce (de lemn) pe care să o decorez cu elemente quilling.

cruci kirigami

Dar de fiecare dată când ajungem la biserică și inspectăm modelele de cruci, fie sunt din lemn de brad și nu îmi place nici culoarea, nici textura, fie sunt vopsite în negru și mă cam deprimă. Un alt inconvenient a fost forma: majoritatea erau simple, două tije perpendiculare, iar cele care erau mai complexe, nu îmi placeau din diverse alte motive.

De câtva timp, de când cercetășia face parte din viața familiei mele, vroiam neapărat o cruce cu brațele în formă de crin.

În sfârșit, am un astfel de șablon de cruce "fleur de lis", deocamdată pe carton.

Continue reading "Cruce kirigami"

Apr 13, 2016

Ofertă în magazinul [FelicitariHandmade]

Pentru că multe dintre voi m-ați întrebat când vom avea reduceri în magazin, iată că a venit momentul!

Promoție la pachetul de două Kituri de felicitări interactive

În perioada următoare 15.04-30.04.2016, avea o ofertă pentru pachetele de 2 Kituri de felicitări interactive.

Dacă ați avut rețineri să încercați felicitările intercative de teamă că ai putea să greșești sau ți-ar plăcea să faci un atelier la tine acasă cu un prieten, acum ai ocazia!

felicitare de paste disney scripete

Continue reading "Ofertă în magazinul [FelicitariHandmade]"

Apr 13, 2016

Felicitare scripete de Paște cu Mickey si Minnie

Roxi, fiica mea, și-a dorit să-i ofere de Paște celei mai bune prietene o felicitare scripete.

Culoarea preferată a Roxanei este verdele, așa că și-a pus puternic amprenta în alegerea cartoanelor.

felicitare de paste disney scripete
felicitare de paste disney scripete

Continue reading "Felicitare scripete de Paște cu Mickey si Minnie"

Apr 11, 2016

Felicitare cu ghiveci cu floare din ouă quilling

Am aranjat ouăle quilling într-o nouă poziție, de data asta, ghiveci cu floare. Modelul este destul de ușor, potrivit mai ales dacă sunteți începător în quilling.Materialele necesare au fost minime, am folosit cartoanele din Kitul de bază și Kitul de quilling.

felicitare quilling paste ghiveci din oua

Continue reading "Felicitare cu ghiveci cu floare din ouă quilling"

Apr 08, 2016

Felicitare cu flori de primăvară

Această felicitare cu flori este probabil cea mai "primăvăratică" dintre toate creațiile mele. Este potrivită pentru majoritatea ocaziilor festive, ziua de naștere și în mod special poate fi oferită de Florii.

felicitare handmade primavara

Continue reading "Felicitare cu flori de primăvară"

Apr 01, 2016

Felicitare quilling de Paște cu copcăcel înflorit cu ouă

Oau, a fost la fel de incitant să adun ouăle quilling colorate ca atunci când am făcut felicitarea cu ghirlanda cu ouă cu cuvinte încrucișate, "Paște fericit" - desigur!

felicitare quilling paste copac cu oua

Am văzut această imagine pe internet și am transpus-o într-o felicitare quilling. A fost destul de greu să decupez copăcelul, am stricat câteva bucăți de carton înainte să rămân cu un copac care are toate crengile la locul lor.

Ouăle quilling sunt o variație a formei de bază elementare rulou. După ce ați înfășurat fâșia, lăsați să se desfacă foarte puțin, cât să o puteți presa, să-i dați o ușoară tentă de alungit.

Continue reading "Felicitare quilling de Paște cu copcăcel înflorit cu ouă"

Mar 29, 2016

Felicitare de Paște cu puișor

Îmi doream de mult o felicitare de Paște cu un puișor care iese din ou. Ceva simplu, frumos și natural. Dar cum ce pare simplu nu este întotdeauna și simplu de făcut pentru toată lumea, s-a dovedit că era greu și de decupat un ou care să aibă o formă cât mai firească, dar mai ales puiul...

felicitare paste ou pui

Am ales un șablon de ou pe care l-am mai folosit și în felicitările din anii trecuți, iar pentru puișor am căutat pe internet pagini cu puișori de colorat.

Am avut ceva emoții și la partea cu "crăpatul" oului: oare arată mai bine tăiat cu foarfeca zimțată sau taiat manual?!

Continue reading "Felicitare de Paște cu puișor"

Mar 21, 2016

Felicitare quilling de Paște

Am găsit inspirația pentru felicitarea ideală de Paște cu coșuleț cu flori, fundiță și ouă colorate într-o diagramă pentru broderii.

felicitare quilling Paste

La felicitarea cu inițiale quilling mi-aș fi dorit să am designul chiar pe felicitare și să nu mai trebuiască să fac semne foarte discrete cu creionul, dar totuși vroiam o felicare “curată”, așa că am făcut o muncă de bijutier cam legată la ochi.

De data aceasta mi-am încercat norocul și am listat imaginea digitală pe cartonul alb. Era mai mult ca sigur că se vor vedea liniile colorate, dar totuși tentația era mult prea mare. Ce putea să se întâmlpe rău?! Chiar dacă nu mi-ar fi plăcut cum arată, urma să aflu un răspuns.

Imaginea digitală arăta bine listată și am avut un gol în stomac încă de la început dacă să încep sau nu această cursă quillling vs digital. Dar ce să fac??? Mie-mi place quilling-ul, îmi place efectul 3D pe care îl creează, chiar dacă are aceeași culoare pe toată lungimea unei fâșii de hârtie și chiar dacă nu poate să facă multe alte lucruri.

Din fericire, îmi place cum a ieșit designul abstract cu coș floral, lalelele cu frunzele lor care nu seamănă cu frunze de lalele, fundița fluturată și sugestia de ouă vopsite.

Mar 14, 2016

Felicitari cusute

Am confecționat această felicitare cu elevii, la ora de abilități practice la tema Cusături. Mi s-a părut o idee foarte interesantă și la fel li s-a

Continue reading "Felicitari cusute"

Mar 14, 2016

Creioane-omizi, cranț-cranț!

Dintr-un accident (previzibil) la jucăria unui creion, am descoperit că se pot înveseli creioanele în multe feluri. Deocamdată ne-am jucat cu o familie de omizi, bucuroasă că vine primăvara...

omizi decoratiuni creioane

Continue reading "Creioane-omizi, cranț-cranț!"

Mar 09, 2016

Felicitari cu flori perforate

Tatiana ne-a trimis câteva modele din felicitările realizate de ea și copii pentru inspirație. Iată cât de puține materiale îți trebuie pentru a crea

Continue reading "Felicitari cu flori perforate"


Nou! Comentarii

Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos dacă ai întâmpinat greutăţi sau dimpotrivă :)
FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.

Caută în site:

Arhivă

2016

2015

2014

2012-2013


"Faptul că le-am văzut pe site (felicitările) în multe imagini, m-a ajutat foarte mult."

Angelica Stancu
filedeviata.ro


și descarcă gratuit eBook-ul Felicitări Interactive pentru Copii

E-mail
Prenume
Adresa este privată.

Urmărește și blog-ul Felicitări Handmade