Felicitari cusute cu margele

Cand privesti o felicitare cusuta cu margele, poti sa spui ca admiri o bijuterie, atat la propriu, cat si la figurat.

felicitare quilling 1 Martie ghiocei
Felicitare cusuta cu margele de nisip


Atunci cand listezi sablonul, masoara daca distanta dintre puncte este exact cat marimea margelelor tale. Daca distanta este mai mica, nu vei mai avea loc sa faci intepatura, iar daca distanta este prea mare, se va vedea urat. Daca sablonul nu este exact pe marimea care iti trebuie, redimensioneaza-l pana obtii exact ce-ti trebuie.

Sfatul teoretic este sa treci ata de doua ori prin margele. Practica "iti va forta mana" sa respecti teoria, altfel, daca vrei sa termini treaba mai repede si vei incerca sa zici ca treaba este gata doar cu o ata prin margele, s-ar putea ca felicitarea pe care tocmai ai cusut-o sa te tradeze.

- daca fluturi cartonul pe care tocmai l-ai cusut, acesta va scoate un uruit ca si cum ai undui o tabla. Sigur, dupa ce o vei lipi pe un alt carton, problema se va mai diminua.

- daca atingi margelele, firul de ata nu opune nici o rezista si este destul de neplacut sa se transforme intregul aspect al felicitarii la o simpla atingere.

Asa ca, cel putin din aceste doua motive, este necesar sa treci ata de doua ori prin margele. Stiu ca a doua oara este o proba de mare precizitie, dar merita efortul pentru o obtine ceva frumos si de calitate.Intoarce-te Acasa de la Felicitari cusute cu margele

Intoarce-te la Felicitari cusute de la Felicitari cusute cu margele

Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

Caută în site:


"Faptul că le-am văzut pe site (felicitările) în multe imagini, m-a ajutat foarte mult."

Angelica Stancu
filedeviata.ro


și descarcă gratuit eBook-ul Felicitări Interactive pentru Copii

E-mail
Prenume
Adresa este privată.Urmărește și blog-ul Felicitări Handmade