Acasă | Magazin felicităriClubul Felicitari Handmade

Felicitare handmade cu initiala E

Sub presiunea timpului și a lipsei altor materiale, am creat această felicitare în forma literei "E".

Se pare că a fost un stres constructiv. Mă bucur că am avut această experiență. Nu a fost o felicitare gata chiar în cinci minute, dar este o felicitare handmade simplu de făcut și cu materialele aflate la dispoziție.

Puteți încerca cu flori decupate cu perforatorul sau flori făcute manual din hârtie, carton sau hârtie creponată, după modelul florilor textile.

În dimineața de Sfinții Constantin și Elena mi-am dat seama că urmează să mă întâlnesc cu o prietenă pe care o cheamă Elena. N-ar fi fost frumos să nu am o felicitare handmade pentru ea.

Aș fi avut toată bunăvoința să fac ceva deosebit, dar în afară de timpul scurt, mai aveam o problemă: suntem în curățenie și majoritatea materialelor mele sunt bine împachetate.

Nu mă puteam baza nici pe imprimantă. Singurele materiale disponibile au fost niște cartoane confiscate de fiica mea și câțiva trandafiri din hârtie.

M-am gândit că o idee rapidă de felicitare, dar  totuși personalizată, ar fi  o felicitare în forma literei "E".

Mi se pare litera ideală pentru o primă încercare de felicitare în formă de inițială.

Felicitarea se poate deschide în felul obișnuit, clasic. Nu necesită tăieturi oblice sau curbate, toate tăieturile sunt verticale sau orizontale.

Am făcut o schiță pe o ciornă, apoi am trecut la cartonul "adevărat" pentru baza felicitării. Pentru rapiditate am trasat lățimea "brațelor" literei exact cât lățimea riglei.


După ce am decupat litera pe fața felicitării, mă gândeam dacă nu ar fi mai simplu să rămână așa :). Desigur, ar putea fi o variațiune, dar am mers cu planul până la capăt. Deja începusem să am emoții că cele două părți nu vor fi perfect identice și că brațele din spate ar putea crea confuzii.După ce am decupat șablonul, am scurtat puțin brațul de sus, iar pe cel din mijloc l-am tăiat și mai mult.

Am căutat o hârtie pentru decor. Pe de o parte pentru că felicitarea mi se părea prea simplă, iar pe de altă parte pentru a mai atenua din imperfecțiuni. Am rupt o pagină dintr-o carte veche. Am trasat și pe ea conturul literei, apoi am rupt-o manual.

Textul nu este unul chiar inspirațional, așa că mi-aș fi dorit să fie cât mai puțin citeț. Dar orice operație de transformare necesita alte resurse de timp și materiale, care nu erau posibile la momentul respectiv.Întoarce-te la Felicitări de ziua onomastică

Întoarce-te Acasă
Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

Caută în site:

FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.
Primește felicitările pe

mini-logo pentru Blog-ul Felicitări mini-logo pentru Facebook mini-logo pentru Youtube

[?]Abonează-te la Felicitări Handmade
  • XML RSS
  • follow us in feedly