Acasă | Magazin felicităriClubul Felicitari Handmade

Felicitare cusută de Crăciun
cu crăciuniță, clopoțel și glob

Șabloanele pentru felicitările cusute din revista Marianne Design mi se par din ce în ce mai frumoase, cu fiecare nou număr.

Astfel, cu ocazia provocării din plină vară "Felicitări cusute", de pe grupul veryscrap, m-am grăbit să descarc ultimul număr al revistei în speranța c-o să găsesc un nou șablon pentru felicitări cusute.

Precum baba din Povestea porcului care îl povățuiețte pe moș să aducă acasă orice îi va ieși va ieși în cale, de-a fi om, de-a fi jivină, și eu mi-am propus să cos orice aș fi găsit, de va fi cu flori sau animale, de va fi pentru bebeluși, băieți sau o distinsă doamnă. Nu mică mi-a fost mirarea când am dat peste două șabloane de Crăciun.


Mărimea felicitării

Când am listat fișierul PDF original, punctele mi s-au părut extrem de apropiate între ele și imposibil de cusut. Am mărit puțin șablonul, atât cât s-a putut pe o foaie format A5 căreia i-am lăsat margini de 3 mm.

Culorile folosite

Dacă pentru Crăciunițe și frunze nu era nici un dubiu ce culori voi folosi, pentru clopoțel și glob aveam toată libertatea, totuși nu am riscat să folosesc și alte culori, așa că toată felicitarea este cusută în verde-grena-galben.

Mi-ar plăcea ca înainte de Crăciun să folosesc acest card la o felicitare șevalet cu cutie și eventual să atașez un calendar pe față, în locul mesajului.


Întoarce-te la Felicitări cusute

Întoarce-te la Felicitări de Crăciun

Întoarce-te Acasă


Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

Caută în site:

FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.
Primește felicitările pe

mini-logo pentru Blog-ul Felicitări mini-logo pentru Facebook mini-logo pentru Youtube

[?]Abonează-te la Felicitări Handmade
  • XML RSS
  • follow us in feedly