AcasăKit-uri felicitări | Felicitări business de PașteClubul Felicitari Handmade

Politica de confidențialitate

Operator Prelucrare Date cu Caracter Personal

Mutu Marius Întreprindere Individuală (Societatea) este inregistrată si avizată de către ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 29507.

Vezi notificarea online pe site-ul ANSPDCP.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de catre cumpărător vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promotiilor in curs etc., conform opțiunilor dumneavoastra.

În nici un caz aceste informații nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Societatea garantează confidențialitatea informațiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul felicitarihandmade.com, ele fiind accesibile numai de către administratorul Societății.

În cazul plății online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de integratorul de plăți. Site-ul felicitarihandmade.com și operatorul site-ului nu stochează informații despre cardul dumneavoastră.

Site-ul www.felicitarihandmade.com folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul Societății. În cazul pierderii de informații cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ului felicitarihandmade.com, Societatea nu își asumă nici o responsabilitate.

Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.

Caută în site:


"Faptul că le-am văzut pe site (felicitările) în multe imagini, m-a ajutat foarte mult."

Angelica Stancu
filedeviata.ro


și descarcă gratuit eBook-ul Felicitări Interactive pentru Copii

E-mail
Prenume
Adresa este privată.

Urmărește și blog-ul Felicitări Handmade