Acasă | Magazin felicităriClubul Felicitari Handmade

Regulament Concurs Felicitări Handmade
Toamna are roade bogate

Eligibilitate

Concursul este deschis oricărui participant, indiferent de vârstă. Sunt permise participările multiple. Postările trebuie sa fie trimise până pe 15 octombrie 2013 inclusiv.

Participanții trebuie să furnizeze o adresă de email validă, care va fi folosită pentru a-i contacta în cazul câștigării unui premiu. Adresele de email trimise la FelicitariHandmade.com vor fi folosite doar în acest scop, și nu vor fi puse la dispoziția altor părți.

Dacă un participant nu furnizează o adresă de email, postarea sa poate fi adăugată în website, dar nu va intra în concurs, deoarece FelicitariHandmade.com nu va avea nici o cale de a-l contacta.

Cum se intră în concurs

Du-te la pagina concursului și completează formularul de participare.

Conținutul trebuie să fie original. Postările copiate de pe alte website-uri nu vor fi acceptate. Puteți posta fotografii ale proiectului de pe propriul blog sau website, dar vă rog să nu repetați instrucțiunile sau conținutul pe care îl trimiteți la concurs - Google penalizează conținutul duplicat, astfel încât ambele site-uri pot suferi.

Prin intrarea în concurs, participanții dau dreptul FelicitariHandmade.com să folosească și să publice ideile și fotografiile pe website-ul FelicitariHandmade.com și/sau pe alte medii.

FelicităriHandmade.com nu este responsabil de intrările neprimite datorate problemelor de acces la internet sau altor dificultăți tehnice.

FelicităriHandmade.com își rezervă dreptul de a refuza orice intrare pe baza inutilizabilității sau lipsei de originalitate, la discreția sa.

Selectarea câștigătorilor si criteriile de judecare

Vor exista trei (3) câștigători dintre intrările valide. Intrările trebuie să includă cel puțin o fotografie ca să fie validate.

Câștigătorii vor fi aleși de FelicitariHandmade.com. Criteriul de selecție folosit va fi:

  1. 50 la sută pentru creativitatea și originalitatea felicitării și a fotografiilor și
  2. 50 la sută pentru calitatea conținutului (instrucțiunilor) proiectului.

Câștigătorii vor fi selectați până pe 20 octombrie 2012 și vor fi anunțați pe pagina concursului și pe email. Dacă câștigătorii selectați nu vor putea fi contactați in termen de cinci (5) zile, vor fi selectați alți câștigători.

FelicităriHandmade.com își rezervă dreptul să anuleze, încheie sau sa suspende concursul la discreția sa, în cazul în care concursul nu se va putea desfășura în condiții tehnice, securitate sau de corectitudine din cauze în afara controlului nostru.

Premii

Toți câștigătorii vor primi ca premiu un Kit de Creație Felicitări Interactive din magazinul nostru. Premiile vor fi trimise prin POSTA la o adresă din România.

FelicitariHandmade își rezervă dreptul de a schimba premiile cu altele de valoare egală sau mai mare sau de a da premii suplimentare.

Premiile vor fi trimise în termen de 3 zile lucrătoare de la contactarea câștigătorilor.

Condiții de participare

Participanții sunt de acord să respecte acest Regulament, care este final și obligatoriu în toate aspectele. Participanții care încalcă acest Regulament vor fi descalificați.

Înapoi la Concurs Felicitări Handmade Toamna are roade bogate


Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

Caută în site:

FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.
Primește felicitările pe

mini-logo pentru Blog-ul Felicitări mini-logo pentru Facebook mini-logo pentru Youtube

[?]Abonează-te la Felicitări Handmade
  • XML RSS
  • follow us in feedly