AcasăKit-uri felicitări | Felicitări business de PașteClubul Felicitari Handmade

Ce poți face din cercuri de hârtie

Se pot face atât de multe modele de decorațiuni și flori din hârtie pornind de la cercuri, încât ar fi prea frumos să apară un cerc de orice dimensiune ne-ar trebuie doar printr-o apăsare de buton. 

Cutia mea cu perforatoare îi atrage ca un magnet pe cei mici. Pentru că fiul meu nu se mai dezlipea de cele două perforatoare bulină, de 2,5 și 2,2 cm, am făcut împreună un cadou pentru sora cea mare, un semn de carte - omidă.


Semnele de carte sunt o idee practică de cadouri handmade, cum este setul felicitare și semn de carte, cusut

Cele două perforatoare îmi sunt de folos și la felicitări, ca etichete sau bază decorațiuni. De obicei le folosesc pe amândouă, cel mare pentru contur, iar pe cel mic lipesc decorațiuni, de cele mai multe ori quilling, cum este felicitarea cu legea cercetașului.


Atunci când am nevoie de cercuri cu un diametru mai mare, apelez la metoda 100% manuală, desenat și decupat. Folosec șablonul cu cercuri de la quilling sau pahare.

Primul inconvenient este desigur, timpul consumat. O altă problemă este conturul imperfect. Dacă în cazul macilor din hârtie creponată marginile ușor zdrențuite par cât se poate de naturale, pentru rozeta cu gulerașe, ar fi ideal ca cercurile să fie perfecte. O metodă de a face florile sa pară mai naturale și pentru a mai atenua din imperfecțiuni este de a le da tu tuș sau cu creioane cerate. 

Întoarce-te Acasă


Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!
FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.

Caută în site:


"Faptul că le-am văzut pe site (felicitările) în multe imagini, m-a ajutat foarte mult."

Angelica Stancu
filedeviata.ro


și descarcă gratuit eBook-ul Felicitări Interactive pentru Copii

E-mail
Prenume
Adresa este privată.

Urmărește și blog-ul Felicitări Handmade