Acasă | Magazin felicităriClubul Felicitari Handmade

Swap Crăciun 2014 Veryscrap

La swap-ul de pe veryscrap am avut un Moș tare generos, venit tocmai de acasă de la Alina Florea.


Mi-a adus în tolba lui daruri fel de fel. Frumoase cum nu s-au mai văzut, să încânte ochiul, dar și de luat aminte, să se-ntrebe mintea ce materiale și-n ce chip s-au îmbinat.

Felicitarea handmade are în ea toate elementele crăciunești: brăduț împodobit cu globulețe din năsturei și steluță, lumânări și crăciunițe, jucării.

Tagul cu urarea și partitura de pe calc sunt de vis.

Interiorul felicitării este și el unul deosebit.

Aș pune albumul scrapbooking primit la capitolul "Privește și învață", întrucât până acum nu m-am încumetat la o astfel de activitate care necesită destulă muncă și imaginație.

Se pare că nu voi mai putea amâna mult timp decorarea unui album întrucât i-am promis fiicei mele că vom lucra împreună "la anul", iar Anul Nou e la câteva zile distanță. În acest sens albumul primit de la Alina va fi cea mai bună lecție.

Tagurile sunt superbe.

Decorațiunile de Crăciun din spumă cu cleștișor în spate sunt adorabile. Pot fi folosite în brad sau ca decor de cameră. Sunt deja pe lista mea cu lucruri de încercat. Am avut noroc să cumpăr ultima pungă cu cleștișori într-un magazin cu decorațiuni de nuntă, iar ideea cu decorațiunile decupate din spumă mi se pare grozavă.

În cadou a mai fost ceva, instantaneu confiscat de cei mici și imposibil de recuperat pentru ședința foto. Cum altfel s-ar fi putut întâmpla cu personajele Disney?! În orice caz, îmi păstrez speranța de a le folosi măcar la o felicitare pentru copii :)


                                                                                             Mulțumesc mult, Alina!
Întoarce-te la Felicitări de Crăciun

Întoarce-te Acasă
Nou! Comentarii

De ce probleme te lovești când dorești să creezi felicitări? Lasă-mi un comentariu în caseta de mai jos!

Caută în site:

FB Like această pagină
sau lasă un comentariu.
Primește felicitările pe

mini-logo pentru Blog-ul Felicitări mini-logo pentru Facebook mini-logo pentru Youtube

[?]Abonează-te la Felicitări Handmade
  • XML RSS
  • follow us in feedly