Back to Back Issues Page
Sabina nu s-a despartit de felicitare nici la culcare si a dormit impreuna cu ea
March 19, 2016
Bună,

Zâmbesc mereu când îmi aduc aminte de reacția pe care a avut-o fetița prietenei mele la Felicitarea Cascadă decorată cu personajele ei preferate din desene - măgărușul Aiurel, Winnie și Tigrilă: Cea mică nu s-a despărțit de felicitare nici la culcare și a dormit împreună cu ea :)

Cu personajele din desene animate este o adevărată felicitare animată și un mare deliciu pentru copii.  Ce confirmare mai bună poți avea pentru a continua să dăruiești stropi mici de fericire prin felicitări handmade?

O surpriză mare a fost să observ că și oamenii mari se bucurau să se joace cu felicitarea și să o personalizeze pentru un sărbătorit!

"Cumnatul meu este actor. I-am făcut o felicitare cascadă care cuprinde măscuțe, o fotografie dintr-un spectacol de-al lui." ~ Simona (a cumpărat Kit-ul de felicitări interactive)

Scrie-mi și tu cum ai personalizat Felicitarea Cascadă și cui ai dăruit-o!
Paula

Kit quilling

Resurse

Pagina de Resurse a Clubului. Parola de acces este #clubfh# (cu tot cu diezuri)

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2016 FelicitariHandmade.com

Kit pentru felicitări
"... și începătorii pot crea felicitări elegante."


Kit de quilling
.Tot ceea ce ai nevoie să începi quillingBack to Back Issues Page