Back to Back Issues Page
[Idee simpla] 7 modele de martisoare cu doar 3 perforatoare si un ac
January 24, 2016
Bună,

Cum faci 7 modele de mărțișoare cu doar 3 perforatoare și un ac

Sper că ți-a fost dor de mine! Deși a trecut o lună de la ultimul număr al Revistei FH, eu am avut mâinile ocupate cu ... idei de mărțișoare :)

Și nu orice mărțișoare, după cum vei vedea. Modele sunt noi-nouțe și am reușit să le fac cu doar 3 perforatoare și un ac! Vezi cât sunt de simple și rapid de făcut.


Încearcă și tu să faci mărțișoare bănuți sau alte mărțișoare și să le trimiți fie pe email, fie pe pagina Felicitările tale, fie pe pagina noastră de Facebook.

Pozele cele mai reușite le voi include într-un număr special al Revistei și pe Facebook, astfel încât să inspire cât mai mulți oameni!

Spor la lucru!
Paula

P.S.
În perioada următoare îți voi mai trimite și alte idei de felicitări de 1 Martie și de Ziua Mamei, așa că urmărește-ți căsuța de email.

P.P.S
Resursele gratuite de pe website sunt acum accesibile doar pentru membrii Clubului FH în pagina Clubului. Parola de acces este #clubfh# (cu tot cu diezuri)

Kit quilling

Resurse

Resurse Club Felicitări Handmade

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2016 FelicitariHandmade.com

Kit pentru felicitări
"... și începătorii pot crea felicitări elegante."


Kit de quilling
.Tot ceea ce ai nevoie să începi quillingBack to Back Issues Page