Back to Back Issues Page
Idei de cadouri handmade de Craciun pentru prieteni! Revista FH #058
December 19, 2015
Bună,

Idei de cadouri handmade de Crăciun pentru prieteni

Bine te-am găsit în ultimele zile ale acestui an. Pentru că acesta este ultimul număr al revistei FH din 2015, m-am gândit că este bine să ai câteva idei de cadouri handmade rapide cu temă de Crăciun pentru vizita la prieteni. Cadourile au fost inspirate de tombola de la petrecerea de Crăciun a Cercetașilor Marini de anul acesta.


Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și felicitările create și trimise anul acesta și îți urez un Crăciun fericit alături de familie!

La mulți ani și să ne vedem cu bine în 2016!

Paula

P.S.
Vreau să îți mulțumesc încă o dată pentru zâmbetul dăruit copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare. Dna Lenuța Bran ne-a transmis și mulțumiri și poze cu copiii și felicitările primite!Kit felicitări "Cu o treaptă mai sus" Crăciun

Resurse

Șabloane și resurse gratuite
Resurse Club Felicitări Handmade

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2015 FelicitariHandmade.com

Kit felicitări de Crăciun
"Cu o treaptă mai sus"


Kit de quilling
.Tot ceea ce ai nevoie să începi quillingBack to Back Issues Page