Back to Back Issues Page
Ai gasit cadouri de Craciun? Iti dau o idee! [VIDEO inauntru] Revista FH #056
November 23, 2015
Bună,

Ai gasit cadouri de Crăciun? Îți dau o idee!

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun și încă nu m-am hotărât ce cadou să îi fac fetei mele :) Tu ai probleme cu cadourile?

Astăzi îți propun o felicitare de Crăciun mai specială pe care poți să o dai împreună cu un cadou sau să o dai chiar pe ea cadou :)

Am fost mereu atrasă de felicitările cu plieri inedite. Suportul de șevalet cred că a fost preferatul meu pentru că se pretează la orice felicitare și este artistic, interesant și practic.

La început poate ți se va părea complexă și, într-adevăr, o să găsești material pentru un întreg atelier :), dar dacă o faci odată o vei îndrăgi fără îndoială.

În tutorialul video de mai jos îți arăt cum se face felicitarea de Crăciun cu suport șevalet din Kit-ul de Felicitări de Crăciun "O treaptă mai sus".

Deasemenea vei mai vedea și cum se face o crăciuniță din petale decupate [08:10], de care m-am îndrăgostit, și o lumânare colaj [05:58].

Cum se face o Felicitare de Crăciun șevalet cu crăciuniță5
[Apasă pe imagine pentru tutorialul video]Dăruiește felicitări create de tine,
Paula

P.S.
Să nu uiți de apelul pe care l-am lansat data trecută "Dăruiește un zâmbet cu o felicitare de Crăciun". Trebuie doar să trimiți o felicitare handmade (nescrisă) unui copil cu dizabilități de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare.

Mai multe fete mi-au spus că vor trimite felicitări și le mulțumesc. Sunt curioasă câte felicitări vom reuși să trimitem până pe 10 decembrie!

Kit felicitări "Cu o treaptă mai sus" Crăciun

Resurse

Șabloane și resurse gratuite
Resurse Club Felicitări Handmade

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2015 FelicitariHandmade.com

Kit felicitări de Crăciun
"Cu o treaptă mai sus"


Kit de quilling
.Tot ceea ce ai nevoie să începi quillingBack to Back Issues Page