Back to Back Issues Page
Am lansat Kit-ul de Quilling pentru incepatori. Revista FH #038
February 25, 2015
Bună,

Am lansat Kit-ul de quilling pentru începători

Prietenii felicitarihandmade.com cunosc obsesia pasiunea mea pentru quilling. De fapt, primul meu contact cu felicitările a fost quilling-ul.

În urmă cu șase ani, nici nu știam ce înseamnă, dar am văzut câteva tutoriale și m-am entuziasmat de câte lucruri se puteau face din hârtie.

Marius (soțul meu) mi-a tăiat fâșii de hârtie la o ghilotină de birou. Tot el mi-a confecționat prima unealtă de quilling dintr-o cariocă. Am căutat și niște "white craft glue", așa cum văzusem la "americani" (pe atunci nici nu știam că este de fapt aracet :) ) și am început să rulez fâșiile.

Mi-a venit natural să lipesc obiectele quilling pe carton și să fac felicitări, dar apoi am făcut și mărțișoare, cercei, medalioane, broșe quilling.

De atunci nu m-am mai oprit :)

În decursul timpului am primit o mulțime de întrebări despre quilling:
- cu ce fel de hârtie se lucrează,
- cu ce se taie fâșiile de hârtie
- ce unelte sunt necesare
- de unde se pot cumpăra toate lucrurile acestea.

Am răspuns tuturor fetelor, am făcut și tutoriale pe website și mi-a venit ideea să ușurez începătorilor treaba cu un Kit de quilling. M-am gândit că așa vor găsi tot ce au nevoie într-un singur loc și cu un singur cost de transport :)

Am început în diverse rânduri să îl pregătesc, dar l-am tot amânat fie din cauza lipsei furnizorilor, fie pentru că m-am răzgândit în privința conținutului ghidului de quilling.

În ultimele luni însă m-am ținut de plan și, cum ieri mi-au sosit cutiile în care să împachetez totul frumos, mi-am zis să nu mai aștept până o să finalizez ghidul. Așa că am făcut pozele și am pus în magazin Kit-ul de quilling (versiunea I, fără ghid-ul ilustrat).
 
Felicitare 1 Martie ghiocei colaj

Am pus în Kit tot ce am am avut eu nevoie ca începătoare în quilling:
- o unealtă quilling,
- o mulțime de fâșii de quilling (440 fâșii de 160g = 22 de culori x 20 fâșii, 30 cm lungime x 3 mm lățime),
- aracet și
- un șablon cu cercuri.

Kit quilling

Fâșii hârtie

Unealtă quillling
Șablon cercuri


Nu îți mai rămâne decât să rulezi hârtia și să faci flori, fluturi, trifoi, buburuze, bijuterii și, în final, felicitări și tablouri quilling.~ Paula


Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2015 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page