Back to Back Issues Page
2 felicitări elegante de 1 Martie - Revista FH #034
January 27, 2015
Bună,

La mulți ani și felicitări frumoase anul acesta!

De abia ne-am liniștit puțin după felicitările de Crăciun și Anul nou, că iată - se apropie 1 și 8 Martie :)

Vreau să îți arăt două modele noi de felicitări simple și elegante pe care să le faci de 1 Martie și de Ziua femeii. Am creat aceste felicitări special pentru firme, dar se potrivesc și pentru a fi dăruite persoanelor mai apropiate din viața noastră.

Dacă cunoști firme care ar putea fi interesate de felicitări pentru colege sau clienți, te rog forwardează-le acest email :)

Felicitare quilling 1 Martie ghiocel

În caz că nu se vede din poză, cartonul lila și cel alb de la felicitarea cu ghiocel sunt decupate, iar ghiocelul quilling este lipit pe cartonul alb de la baza felicitării.

Felicitare quilling 1 Martie trifoi

Cartonul alb (cel mai de deasupra) din ambele felicitări este un model mai special, embosat cu linii diagonale, ceea ce dă felicitărilor un aspect de calitate și o senzație de plăcut la pipăit.

Sunt foarte încântată de cum au ieșit cele două felicitări. După cum vezi, ai nevoie de foarte puține materiale să faci felicitări de care să fii mândră și pe care să le laude toată lumea :)

În următorul număr al Revistei FH o să îți arăt alte idei simple de felicitări de 1 Martie și mărțișoare, așa că verifică-ți email-ul!

Produse sub 50 de lei

Cadou Kit felicitari interactive

Kit de felicitări interactive - Ediție specială


Și anul acesta, ca aproape în fiecare an, am găsit numai "plasticuri". Ori eu caut un set creativ, pe care copii să pună mâinile și să lucreze.

M-am înverșunat și am făcut un cadou ambalat frumos. I-am pus și o etichetă pe care să scrii un gând frumos pentru sărbătorit.

Dacă deschide cadoul, copilul va găsi și adezivii necesari, așa că poate să înceapă distracția :)

Cadou Kit felicitari interactiveȘtii pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2015 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page