Back to Back Issues Page
Creeaza o felicitare cu glob de Craciun - Revista Felicitari Handmade #028
October 29, 2014
Bună,

FelicitariHandmade / PaulaAnul acesta am pregătit un Kit de Crăciun special, cu felicitări și calendare asortate.

Felicitarea de Crăciun cu glob decupat și rămurică de vâsc din acest tutorial este cea de-a treia felicitare din Kit-ul de Crăciun, pe lângă Felicitarea de Crăciun vintage și Felicitarea cu crăciuniță decupată.
 


Felicitare de Crăciun cu glob decupat și vâsc

 
Realizarea felicitării cu glob este extrem de simplă și, împreună cu calendarul asortat (vezi la sfârșitul tutorialului), este numai bună pentru un cadou handmade cu gust :-P

Am postat între timp șablonul pentru crăciuniță și tutorialul video pentru Felicitarea cu crăciuniță decupată, ca să o puteți realiza mult mai ușor.

Colega noastră, Diana Kiss, a făcut deja nu una, ci trei felicitări inspirate din felicitarea vintage și felicitarea cu crăciuniță. Intrați pe pagina noastră de facebook să le vedeți și să le dați Like.

Sunt aproape gata cu pregătirile Kit-ului de felicitări de Crăciun. Ca și în celelalte Kit-uri marca Atelierul De Felicitări o să găsiți toate materialele de care aveți nevoie ca să puteți crea felicitări superbe.

Urmăriți următorul email în 1-2 zile pentru anunțul oficial de lansare a Kit-ului.

--
Paula


Produse la promoție

Kit felicitari

interactive
Te-ai gândit vreodată să dăruiești cadouri făcute cu mâinile tale nepoților sau prietenilor, dar nu ai fost sigură că o să îți iasă ceva frumos?

Am creat Kit-ul de felicitări interactive special pentru aceste ocazii. O îți satisfaci atât dorința de creativitate, dar vei putea și dărui apoi felicitările făcute cu mâinile tale.

Dacă ești începătoare, este posibil să îți fie teamă că nu o să reușești să faci felicitările ca în poze.

Nu te îngrijora. Pe lângă instrucțiunile din Kit urmărește și tutoriale video și text din această pagină. O să ai toate informațiile pentru a termina felicitările cu brio.

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2014 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page