Back to Back Issues Page
Dăruiește o felicitare de Crăciun cu crăciuniță - Revista Felicitari Handmade #027
October 21, 2014
Bună,

FelicitariHandmade / PaulaMă pregătesc intens de Crăciun, încă din octombrie :)

Și pentru a doua felicitare din "Kit-ul de felicitări de Crăciun", am ales ca element central o crăciuniță decupată mai specială.


Felicitarea în sine este simplă, dar trebuie multă atenție la realizarea unui aspect cât mai natural al crăciuniței și la conturarea marginilor cu sclipici.

Felicitare de Crăciun cu crăciuniță decupată
 
Dacă ajungi la până la sfârșitul tutorialului o să vezi și  o idee de cadou handmade care merge foarte bine împreună cu felicitarea.

În curând o să postez și tutorialul video pentru această felicitare, în cazul în care ai nevoie de mai multe detalii legate de realizarea crăciuniței.

--
Paula


Produse la promoție

Kit felicitari interactive
Te-ai gândit vreodată să dăruiești cadouri făcute cu mâinile tale nepoților sau prietenilor, dar nu ai fost sigură că o să îți iasă ceva frumos?

Am creat Kit-ul de felicitări interactive special pentru aceste ocazii. O îți satisfaci atât dorința de creativitate, dar vei putea și dărui apoi felicitările făcute cu mâinile tale.

Dacă ești începătoare, este posibil să îți fie teamă că nu o să reușești să faci felicitările ca în poze.

Nu te îngrijora. Pe lângă instrucțiunile din Kit urmărește și tutoriale video și text din această pagină. O să ai toate informațiile pentru a termina felicitările cu brio.

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2014 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page