Back to Back Issues Page
O poveste cu tâlc și Noutăți importante
December 20, 2013
Bună,

Ce frumos este să lucrăm cu mâinile noastre. Mulțumesc că ești alături de noi!

O poveste cu tâlc pentru anul ce vine
Ce vă doriți pentru noul an
Noutăți Important!


"O decizie reală se măsoară prin faptul ca ai acționat. Dacă nu există nici un fel de acțiune, înseamnă că nu ai luat cu adevărat o decizie." ~ Tony Robbins

Felicitare quilling Crăciuniță

O poveste cu tâlc pentru anul ce vine

Vreau să încep numărul acesta festiv al revistei cu o întâmplare de zilele trecute. La început nu mi s-a părut a avea cine știe ce însemnătate, dar mai apoi mi-am dat seama că am descoperit o lecție atât de importantă încât am simțit că trebuia să o împărtășesc prietenilor mei.

Am ascultat ultima ediție România în direct din 2013 a domnului Moise Guran la EuropaFM. Tema emisiunii a fost despre anul care a trecut și despre planurile pentru 2014.

Marea parte a oamenilor a mulțumit pentru sănătatea copiilor și a celor apropiați și că au ajuns la sfârșitul anului cu bine. Unii au învinuit politicienii pentru starea de lucruri din România. O doamnă și-a dorit mai mulți patrioți care să ia frâiele țării în mâini și să ne scoată la liman. Altul chiar a spus că va pleca din România pentru că nu mai este de trăit și de muncit aici, mai ales după evenimentele din Marțea Neagră (superimunitatea parlamentară, amnistierea).

Un singur om însă a mulțumit pentru că, deși a dat greș cu o afacere, a început alta care îi merge bine pe timp de criză. Mai mult, omul era mândru pentru că era singurul producător din România pentru produsul său - sacoșe textile nețesute. Vorbele acestui om nu mi-au pus rotițele în mișcare pe loc, dar mi-au rămas în minte și după ce s-a încheiat emisiunea.

Revenind puțin la ceilalți vorbitori, domnul Guran i-a mai întrebat: "Este bine că suntem cu toți sănătoși, dar ce planuri aveți pentru 2014?".

Nu cred că cineva a răspuns ceva concret. Același lucru ca în 2013 - "să fim sănătoși", "să avem mai multe" sau "să avem o slujbă și în anul care vine".

Revelația

M-am întrebat atunci: De ce ne așteptăm să se schimbe ceva, dacă nu ne propunem nimic concret și, mai ales, nu facem ceea ce ne-am plănuit?

Mi-am dat seama că atunci când am început website-ul felicitarihandmade.com, acum trei ani, la începutul lui 2011, mi-am făcut câteva planuri. Mi-am propus ca website-ul și Seturile de Creație să ajungă cunoscute în toată România.

Nu m-am gândit că o să le realizez pe toate într-un an sau doi, în condițiile în care sunt ocupată aproape tot timpul cu un băiețel nemaipomenit și o fată asemenea (acum au un an și jumătate și șase ani și jumătate). Dar, pe un orizont mediu de 3-5 ani, știu că am să le realizez, pas cu pas.

A fost mult mai greu să fac planuri singură, în loc să hotărască cineva pentru mine așa cum se întâmplă la o slujbă, dar greul mai mare a fost doar la început. Mai apoi, orice lucru, chiar mărunt, pe care l-am reușit, mi-a dat o încredere mai mare în capacitatea mea de a plănui. 

Acum, la sfârșit de an, evaluez ce am reușit din ce mi-am propus la începutul anului, și plănuiesc ce vreau să realizez  în noul an.

Ce am realizat în 2013

1. La începutul anului am înființat o întreprindere individuală cu soțul meu. El este fotograful de serviciu, se ocupă cu partea tehnică a website-ului și cu logistica :)

A fost un pas mare, am spus eu, și cum nu avem nici o mătușă mai bogată, ne-am străduit să facem totul cu minim de cheltuieli.

2. Am avut câteva comenzi mai mari pe care le-am onorat cu succes, și altele pe care nu am putut să le preiau din lipsă de timp.

3. În luna august am lansat Clubul Felicitări Handmade. Până acum s-a dovedit un proiect de succes și a reușit să adune aproape 600 de membri în doar patru luni de la lansarea de pe 17 august 2013.

Am primit mai multe email-uri de mulțumire pentru informațiile din Cursul de Design Felicitări din revista Clubului. Aceste scrisori mi-au făcut inima să crească de bucurie și m-au determinat să continui.

Acesta este unul din planurile pe care nu le-am prevăzut la începutul anului, dar sunt bucuroasă de câte fete, și nu numai, mi-au venit alături în această aventură.

4. Website-ul a crescut cu mai multe felicitări. Ce pot să spun, sunt viața mea :)

- Am înființat o pagină cu resurse gratuite pentru felicitări care crește pe zi ce trece și

- O pagină de întrebări și răspunsuri frecvente. Dacă aveți întrebări de orice natură legate de felicitări, nu vă sfiiți și puneți-le.

5. Am realizat primul Set de Creație Felicitări Interactive pentru Copii și am și vândut aproape de tot primul lot promoțional.

Cu această ocazi îi mulțumesc Angelicăi de la filedeviata.ro (este și o membră a Clubului) care a cumpărat primul Set și a avut amabilitatea să împărtășească impresiile ei. Ulterior și-a deschis și ea un magazin virtual unde îi puteți găsi creațiile. Ați văzut câteva din felicitările ei la Concursul de Crăciun.

Setul de Felicitări Interactive a fost probabil cel mai dificil lucru pe care l-am realizat. Nu îmi închipuiam de câte probleme aveam să mă lovesc - de la procurarea materialelor și a ambalajelor, la optimizarea cheltuielilor, la alegerea unui curier și a unui procesator de plăți pe internet.

Însă m-am ținut de plan, și asta mi-a dat aripi și încredere că am capacitatea să realizez ce mi-am propus :)

6. La sfârșit, nu pot să nu remarc mulțimea de felicitări frumoase primite la Concursurile de 1 Martie, de Toamnă și de Crăciun în anul 2013.

Sper că felicitările primite și-au atins scopul și că v-au plăcut și v-au inspirat!

Planuri pentru Noul An

După cum spunea și domnul Guran - trebuie să ne dorim mai mult ca să creștem.

Așa să o să vă spun vouă, care apreciați felicitările făcute cu dragoste și simțiți la fel ca mine, despre planurile mele pentru 2014.

În acest fel gândurile mele vor căpăta o greutate mai mare și mă vor "forța" să le realizez :)

Așadar, în 2014 trebuie să vă așteptați la
- continuarea Cursului de Design Felicitări,
- la și mai multe resurse gratuite generale sau rezervate doar membrilor Clubului (vezi cum să le accesezi mai jos) și
- la două Seturi de Creație noi.

Seturile de Creație sunt una din pietrele de încercare ale noului an. Sper să îmi reușească și să aibă succes :)


Kit Creație Felicitări Interactive pentru Copii
Preț 20,0014,99 lei  PROMOȚIE!

Mi-au plăcut revistele de creație din copilărie cu proiecte de lucru manual și sper întrucâtva să reînvii acel sentiment.

Copiii noștri merită să se bucure de plăcerea unui lucru făcut de ei.

* Include materiale și accesorii pentru 4 felicitări interactive (animate).

* Cartoanele sunt pretăiate și îndoite, special pentru copii. Nu este nevoie de cutter sau de unelte de îndoire a cartonului.

* Include instrucțiuni complete pentru refacerea modelelor și în lipsa materialelor din kit.

* Website companion: tutorialele felicitărilor cu text, poze color și video.


Ce vă doriți pentru noul an?

Vă mulțumesc că ați rezistat și ați citit până aici :) Este rândul vostru acum.

Am deschis o pagină în care vă rog să scrieți la comentarii despre Care sunt planurile voastre pentru 2014.

Chiar dacă reveniți din concediu după Crăciun sau Anul Nou, vă aștept cu planurile!

Noutăți

1. Am creat o pagină specială cu resurse accesibile doar membrilor Clubului. Parola pentru accesarea paginii de resurse este: #clubfh#

Pagina conține: 
- eBook-ul Kit Creație Felicitări Interactive pentru Copii
- NOU Revista Felicitări Handmade în format PDF (inclusiv "Cursul de Design Felicitări"), pe care poți să o listezi și să o urmărești mai ușor.

Următoarele numere ale revistei vor fi trimise în continuare pe email, dar le vei găsi și în format PDF, în pagina de resurse privată a Clubului.

Îi mulțumesc doamnei Ioana Mitric, o prietenă din Club, pentru că mi-a dat ideea de revistă pe care să o poată lista și citi offline.

2. Am adăugat în pagina de resurse gratuite un template cu fundal verde pentru un calendar în limba română.

În încheierea revistei,
Vă urez La Mulți Ani și Sărbători Fericite împreună cu familia și cei dragi!


Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2013 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page