Back to Back Issues Page
Felicitari minimaliste - Revista Felicitari Handmade #006
October 13, 2013
Bună,

Ce frumos este să lucrăm cu mâinile noastre. Mulțumesc că ești alături de noi!

Resurse pentru craft-urile de Halloween
Felicitări minimaliste (CAS)
Noutăți
Resurse
Din numărul următor
Trimite la un prieten


"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." ~ Arthur Schopenhauer

Numărul 6 al Revistei FH este dedicat Halloween-ului și felicitărilor în stil minimalist.

Nu pierd nici o ocazie de sărbătorit și făcut felicitări :) Așa se întâmplă și cu Halloween-ul.


Deși am o oarecare reținere pentru că nu este o sărbătoare românească (la fel este și cazul Valentine's Day), trebuie să recunosc că unele dintre crafturi sunt de tot hazul. În plus, mi-am adus aminte de dovlecii-felinar din copilărie.


Oricum, cu această ocazie am reușit să îi implic în meșterit și pe Roxana și pe Marius :) 

Resurse pentru craft-urile de Halloween

Din pagina font-uri gratuite de Halloween am ales un font cu scheleți (Tango Macabre), și am descărcat un model de liliac pe care l-am listat și l-am decupat. 


Am listat și alți lilieci pentru "decorul" de Halloween, de aici.


Lilieci


Am mai făcut și un semn de carte "Contele Dracula" cu ajutorul tutorialului de pe tallystreasury.com.


Tot de pe tallystreasury.com am folosit și șablonul pentru dovleci din hârtie.


Dovleci hartie


Copiilor, dar și nouă, ne vor plăcea cu siguranță și semnele de carte în formă de animale drăguțe, precum și alte șabloane de listat și colorat cu diverse figuri de Halloween.


Concurs Felicitări Handmade - Data limită 15 octombrie 2013!
Profită de zilele frumoase și fă o felicitare de toamnă pentru bunici, părinți, prieteni sau copii.

Concurs toamna 2013
Ultima zi de concurs este marți, 15 octombrie! Anunță-ți și  prietenii!

Felicitări minimaliste (CAS - Clean And Simple)

Este cu adevărat o provocare să faci o felicitare frumoasă din lucruri simple sau din puține elemente. Pe internet am văzut multe felicitări CAS executate, în mare parte, cu ștampile. Sunt adevărate opere de artă.


La noi este o provocare cu mult mai mare pentru că nu dispunem de ștampile, tușuri, cerneală și markere distress, cartoane cu imprimeuri, pulbere de relief și alte minunății. Aceste materiale nu se găsesc în magazinele noastre, și nici nu mă lasă inima să dau o mulțime de bani să le cumpăr.


Așa că trebuie să ne descurcăm lucruri iefine, pe care le găsim și la noi acasă :)


Cea mai simplă și mai rapidă felicitare de acest gen, pe care am și folosit-o drept model pentru felicitarea din numărul precedent, este ... surpriză... o felicitare de Halloween


Apropo de felicitări simple, ce ziceți de simplylessismoore. Simple, așa cum anunță numele blog-ului, dar de o eleganță rară.

Vei găsi o sumedenie de modele de felicitări din care te poți inspira. Pur și simplu m-am îndrăgostit de cele peste o sută de idei de felicitări cu flori handmade simple din provocarea din săptămâna 129.


Un alt exemplu foarte bun sunt felicitările doamnei Susan Raihala, creatoare și susținătoare a stilului minimalist. M-au încântat felicitările pe care le-a făcut cu un simplu brad perforat - aici și aici.

Doamnele acestea ne dovedesc că se poate să creezi lucruri simple, curate și frumoase, și fără prea multe cheltuieli :D


Felicitare simpla botez Un exemplu sugestiv de felicitare minimalistă este chiar o felicitare pe care am dăruit-o cu ocazia unui botez, pentru care am folosit un șablon simplu, clasic (vezi la Noutăți pct. 2).


Noutăți

* Peste câteva zile va începe un nou concurs-maraton pe Forumul Veryscrap, primul forum din România dedicat exclusiv scrapbooking-ului.

Acest forum, pentru mine este un loc cu frumuseți cum nu am mai găsit nicăieri altundeva. Iar fetele, pe lângă faptul că sunt atât de pricepute, sunt foarte deschise pentru a împărtăși și altora din secretul meseriei. Vă invit să vă alăturați membrilor forumului.

schite felicitari* Am trecut prin felicitările create de-a lungul timpului și am selectat 12 șabloane clasice de felicitări cu exemple pe care poți să le folosești mai ușor la propriile felicitări.


* Am adăugat și mai multe schițe/șabloane gratuite de felicitări în pagina de Resurse Gratuite Felicitări Handmade.

Felicitare cusuta floare* Am combinat o floare cusută cu un șablon clasic și am obținut o felicitare cusută. Deși felicitările cusute sunt destul simplu de executat, îți ia ceva timp să le coși. Urmărește tutorialul să vezi cum se fac felicitările cusute!
 
Botosei origami marturii botez* De curând am pregătit o comandă de botoșei pentru botezul lui Emanuel-Mihai Jr.

Mămica lui a dorit să îi personalizez cu numele băiețelului și o mică etichetă cu un desen asortat și o urare pentru invitați.

Un astfel de botoşel origami pe care îl poţi face cadou unui nou-născut sau unui bebeluş la botez, dar poate la fel de bine să fie o amintire, o mărturie de botez din partea copilaşului pentru invitaţii săi.

Resurse

* Descarcă eBook-ul "Kit Creație Felicitări Interactive pentru Copii"

* Resurse Felicitări Handmade: newsletter-e și blog-uri de craft, șabloane felicitări, schițe felicitări și ebook-uri gratuite.


Kit Creație Felicitări Interactive pentru CopiiProdus NOU! Kit Creație Felicitări Interactive pentru Copii
Un cadou care pune îndemânarea și creativitatea copiilor la încercare!Craft-uri pentru Roșia MontanaDonez craft-uri pentru campania "Salvați Roșia Montana" Din numărul următor

Data viitoare vom începe Cursul de Design Felicitări pentru Începători (elementul central, regula treimilor,  armonizarea culorilor, variație și repetiție).

De asemenea, deja vom începe să creăm felicitări pentru Crăciun și pentru sărbătorile de iarnă, așa că nu ratați numărul următor al revistei.

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2013 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page