Back to Back Issues Page
Kit Creație Felicitări Interactive - Revista Felicitari Handmade, Numarul #002
August 29, 2013
Bună,

Ce frumos este să lucrăm cu mâinile noastre. Mulțumesc că ești alături de noi!

Kit creație felicitări interactive
Trimite la un prieten

„Marea afacere și singura în care trebuie să reușești este cea de a trăi fericit.“ ~ Voltaire

Astăzi este o ocazie specială pentru mine și îți mulțumesc că îmi ești alături. Am lucrat intens în aceste zile și am terminat de împachetat Kitul de Creație Felicitări Interactive! Sper să îți placă grafica pachetului :)Primul lot de Kit-uri Primul lot de Kit-uri Primul lot de Kit-uriAcest prim lot are un preț promoțional pentru a-mi arăta bucuria pentru realizarea lui și mulțumire tuturor celor care m-au încurajat.

Pe 01 Septembrie lansăm oficial Kit-ul și livrările, dar am deschis deja pagina pentru precomenzi.

Primul lot nu este foarte mare, așa că îl poți comanda de acum cu acest preț promoțional, pentru copii, nepoței sau prieteni, înainte să se termine.

Te aștept cu drag,
Paula

P.S.
Mai sunt câteva zile să îți anunți prietenii interesați de craft să se înscrie și ei pentru a câștiga unul din cele 3 kit-uri cadou și un ebook-uri cu instrucțiunile complete ale modelelor din kit.După lansare voi face o tragere la sorți cu random.org pentru cele 3 kit-uri și voi trimite un număr special al revistei Clubului cu ebook-ul promis. Să nu îl ratați

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să lucreze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Club?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.


Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2013 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page