Back to Back Issues Page
Câștigătorii concursului Felicitări de Crăciun 2013
December 11, 2013
Bună,

Acesta este un număr special al Revistei și conține un singur anunț.

Aseară s-a încheiat Concursul de Felicitări de Crăciun 2013. Am primit felicitări până în ultima clipă :) Toate sunt frumoase și aveți de unde vă inspira!

Cu siguranță a fost o experiență pentru toți și o ocazie să învățăm tehnici noi și să cunoaștem persoane care au aceleași pasiuni ca și noi.

Felicitări tuturor participanților și mai ales câștigătorilor! Mi-a făcut o mare plăcere să fiu gazda acestui concurs de felicitări handmade de Crăciun.

Concurs Felicitari de Craciun 2013Au fost înscrise 55 de felicitări în concurs, dintre care validate 49.

De asemenea au fost și o mulțime de tehnici folosite: quilling, iris folding, colaj, cusut, brodat, origami, kirigami, shabby chic, mixed-media.

La fel ca și la celelalte concursuri, am ținut cont atât de creativitatea felicitării, cât și de descrierea pașilor, poze și de calitatea lor, așa cum am cerut în regulament.

Avem și premii surpriză :) ...


Premii Concurs Felicitări Crăciun 2013

Vă doresc tuturor multe"felicitări" și Sărbători Fericite!Știi pe cineva căruia i-ar plăcea să creeze felicitări handmade?

Sper că ți-a plăcut să citești revista Clubului nostru. Dacă crezi că prietenii tăi sunt interesați să arunce o privire, poți să le forwardezi revista.


Nu te-ai înscris încă în Clubul Felicitări Handmade?

Dacă citești revista la recomandarea unui prieten și dorești să primești toate numerele viitoare, înscrie-te gratuit apăsând acest link.Scris de Paula
FelicitariHandmade.com

© 2013 FelicitariHandmade.com

Back to Back Issues Page